Nagyon nagy lehetőség az Aranykalászos gazdaképzés Magyarország legkiválóbb agrárképző intézményében. A gazdák jó képzésének és képzettségének nagyon fontos szerepe van és egyre nagyobb a jelentősége. Ahhoz, hogy ebben a foglalkozásban valaki minél nagyobb szintet érjen el, elengedhetetlen a megfelelő oktatás. Sok tudást kell magához vennie annak aki boldogulni szeretne ebben a körben. Ahhoz, hogy valaki kiválóan elsajátítsa ezt a szakmát, a saps és a kap támogatások valamint, a sokrétű pályázatok és a földtörvény ismerete is mind elengedhetetlen. Azoknak is szüksége lehet ezekre az ismeretekre, akik már évek óta ezen a területen munkálkodnak. Ma már nagyon nagy könnyebbséget jelent, hogy nem csak Budapesten, de például folyik Aranykalászos gazdaképzés Kecskeméten is. Engedélyszámunk: E-000197/2014


A MÁTRIX agrárképző
a 2013-as év legjobb intézményeként működött, amely annak köszönhető, hogy 17 éves múlt áll az intézmény mögött és minden tanár kiváló a saját területén, a szakmai tapasztalatokat illetően is rengeteg kiváló eredménnyel büszkélkedhetnek. A nappali képzés mellett lehetőség van távoktatásra is, ez interneten keresztül zajlik. A tanulók megkapják elektronikusan is és nyomtatva is a tananyagot, így betudják osztani az idejüket.

Az Aranykalászos gazdák képzése Kecskeméten elnevezésű tanfolyamon kilenc témakört érint, így a növénytermesztés, agrárgazdaság – kereskedelem, állattartás, meteorológiai ismeretek, szántóföldi öntözés,  kukorica – mint a jelenleg legjobban jövedelmező növényfajta, kertészeti ismeretek, mezőgazdasági géptan, támogatási jogcímek és azok igénybevételének lehetőségei és feltételei.

A tanfolyamra a jelentkezés feltételei a következők, 8 általános minimum és B vagy T kategóriás jogosítvány. E mellett még egy háziorvosi igazolás megléte is szükséges. Ezt a képzést  Kecskeméten önállóan el lehet érni, ami persze nagy lehetőség a környező településeken élők számára is.  A legmodernebb technikával és felszereléssel várják önt és a tanulni vágyókat. Az Aranykalászos gazdaképzésre Kecskeméten az alábbi elérhetőségek bármelyikén lehetséges jelentkezni:

aranykalaszos gazda info telefon

Mátrix Oktatsási Kft. Eng. sz.:E-000197/2014 Nyil. sz.:E-000197/2014/A027